Минулого року, 9 квітня, сталася важка подія в королівській родині - помер герцог Единбурзький, принц Філіп, в 99-річному віці.

Принц Данії та Греції, майбутній чоловік британської королеви народився 10 червня 1921 року, на острові Корфу. Менш, ніж через рік Костянтин I (його дядько) зрікається престолу і вся монарша сім'я знаходиться у вигнанні. Таким чином, принц Філіп спочатку опинився в Парижі, а потім у Лондоні.

Принц Філіп, фото: скріншот з відео

Принц виріс, одружився на принцесі Єлизаветі (на спадкоємиці британського престолу). У його розпорядженні опинилися кращі палаци Сполученого Королівства. Він прожив всього кілька місяців на рідній віллі Мон Репо на Корфу. Її ми зараз і покажемо, бо вона справжній витвір мистецтва, будучи побудованою в XIX столітті, розташовуючись в приморському селі Палеополіс.

Вілла Мон Репо, фото: Legion Media

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Вілла Мон Репо, фото: Legion Media

Фасад прикрашений масивними колонами, на кожному вікні чорні віконниці. А весь триповерховий палац оточений пишною зеленню. Поруч є великий парк Мон Репо з кам'яними арками, воротами, прибудовами, скульптурами та альтанками. У кімнатах - високі стелі, грецька традиційний розпис, дерев'яні підлоги, білі стіни. У холі можна побачити масивну кришталеву люстру, колони.

Вілла Мон Репо, фото: Legion Media

Вілла Мон Репо, фото: Legion Media

Вілла Мон Репо, фото: Legion Media

Вілла Мон Репо, фото: Legion Media

Нагадаємо, позбулася третього близького друга за місяць: для Єлизавети II настали смутні часи, оточення стає менше

Як повідомляв "Знай.ua", в замок королеви Єлизавети II увірвався невідомий з арбалетом, над Віндзором введена безпольотна зона

Знай.ua писав, королеві Єлизаветі завдали непосильного удару - у покійного принца Філіпа знайшовся позашлюбний син