На офіційному сайті Верховної Ради України існує законопроект №6516 "Про внесення змін до Закону України "Про імміграцію" від 13 січня 2022 року.

Юристи подумали над тим, що для нашої країни, мабуть, є дуже гострою проблема з мігрантами, тому їх хочуть змусити вивчити всіх родичів подружжя. Хоча хтось досі не вірить, що біженці можуть обрати саме Україну, як кінцеву мету своєї подорожі.

Біженці з Донбасу, скріншот: YouTube

Кабінет Міністрів заздалегідь вирішив задуматися про те, як би створити найбільш сприятливі умови для гостей, і закрити двері перед протилежною категорією мігрантів.

У законопроекті йдеться про право уряду України Про введення квот на імміграцію, у разі масового надходження іноземців. В інший час-обмеження не визначатимуть. Крім того, висококваліфікованим працівникам, які бажають іммігрувати в Україну, можна буде зробити це разом з сім'єю, але тільки якщо в'їдуть вони всі разом, одночасно.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Біженці, кордон з Білоруссю - фото Факти

Іноземці з відсутнім пріоритетним статусом, можуть взяти свою другу половинку тільки в разі, якщо перебували з нею в шлюбі більше двох років. На дітей і працездатних батьків - така умова не поширюється.

Нагадаємо, розлючена зграя бджіл напала на копів, коли ті розганяли мітинг пасічників: покусали так, що живого місця не залишилося

Як повідомляв "Знай.ua", Українки загрожують тисячами судових позовів за примусовий військовий облік: "Ми не товар"

Знай.ua писав, топ скандальних законів, прийнятих в 2021 році: нові штрафи в 10 тисяч, "вето" на сигарети і подарунок органів через "Дію"