На Youtube-каналі TUT.BY розповіли чергову сумну історію про втрату, почуття, пов'язані з цим, і душевного болю.

Аліна і Дмитро прожили разом у шлюбі десять років, протягом яких у них з'явилося двоє діточок - повна ідилія. Ось тільки працював чоловік шахтарем, що дуже лякало його дружину, бо було достатньо пригод, від яких його рятувала чиста випадковість.

Трагедія на шахті

Але тільки не 23 квітня 2021 року - в день, коли все змінилося. Бо Дмитро загинув на шахті, де стався обвал. На нього звалилася брила, через що він і задихнувся. Аліна була в іншому місті, тому до останнього моменту не могла зрозуміти, що відбувається. Ніхто їй прямо так і не сказав, що її чоловік загинув.

Але коли вона дізналася про факт смерті - попереду чекала важка розмова з дітьми, а також тривале прийняття того, що Дмитро більше не повернеться.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

вугілля, шахта, видобуток руди // фото Getty Images

Минуло більше, ніж півроку, але Аліна все ще не може залишатися сама вдома. Вона зберігає всі речі загиблого чоловіка і практично кожен день ходить до нього на кладовищі.

"Бідна дівчинка, які славні малюки, світла пам'ять Дімі, нехай у вас буде все добре", "Не можу дивитися без сліз... Неймовірно сильна дівчина. Тримайтеся! Діти просто чудові", "Яка важка історія! Величезний сил героїні і її дітям, нікому не побажаєш таке випробувати", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, жінка отримала 64% опіків тіла через ревнощі і пережила десятки операцій: "Я згоріла живцем..."

Як повідомляв "Знай.ua", вибух вантажівки з мотоциклом залишив жменьку попелу на місці села: загинуло 17 осіб, близько 500 будинків зруйновано

Знай.ua писав, трагедія Максима Галкіна: суд заарештував чотирьох винних, відразу 139 порушень