Лікар відділення невідкладної допомоги став героєм, коли допоміг мамі, у якої відійшли води, народити недоношену дитину на висоті тисячі футів в повітрі, коли у неї почалися пологи під час польоту.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Лікар-герой допоміг народити недоношену дитину в літаку після того, як у матері почалися схватки в середині польоту на висоті в тисячі футів.

Іншад Ібрагім летів з лондонського аеропорту Хітроу в Кочі, Індія, на сімейний відпочинок, коли Стюардеса запитала всіх пасажирів: "чи є на борту лікар?"

У майбутньої мами Марії Філіп почалися схватки через дві години після польоту на сьомому місяці вагітності після того, як вона відчула болі незабаром після зльоту.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Иншад

Персонал створив імпровізований комплект доставки з подушками і одягом в зоні літака, зазвичай відведеної для приготування їжі.

За допомогою інших медичних працівників на борту вони змогли благополучно доставити на світ маленького Шона Майкла, який важив всього 2,4 фунта (1 кілограм).

Попутники віддали свій одяг, щоб зігріти дитину, поки літак змінив курс і здійснив аварійну посадку у Франкфурті.

Мати і дитина були доставлені в лікарню для обстеження, і нещодавно вони повернулися додому після місячного перебування в Німеччині.

Іншад подорожував по півдню Індії зі своєю дружиною і дітьми у віці трьох і шести місяців, коли в жовтні розгорнулася драма.

Иншад

Згадуючи інцидент вперше, Іншад сказав: "Інший медичний персонал в літаку також зголосився допомогти. Коли ми оглянули жінку, ми побачили, що у неї відійшли води, і сказали екіпажу, що це надзвичайна ситуація і нам потрібне місце. Коли ми її оглянули, половина голови дитини вже була висунута. Дитина була дуже маленькою, але не видавала ні звуку, тому я поплескав його по спині, і приблизно через 15-20 секунд він відкрив очі і заплакав. Це були дуже довгі 15-20 секунд".

Нагадаємо, що жінка, яка дізналася про проблеми дочки, вирішила самостійно народити онука.