Українка поскаржилася на відділення "Укрпошти", заявивши що її обікрали. Відповідний пост з'явився на Instagram-порталі troeshchinainsta.

На популярні українські поштові оператори періодично скаржаться клієнти, які стикаються з проблемами в перевезенні, затримками або іншими проблемами. З цим пов'язано безліч скандалів. У соціальній мережі Тікток, Instagram, Фейсбук українці часто публікують скарги на неправильну доставку або пошкоджені посилки, або інші курйози.

Укрпошта, фото: Знай.uа


17 січня на "Укрпошту" поскаржилася Літня жінка. Вона заявила, що отримала грошовий перевод, який повинен був прийти їй. Українка впевнена, що їй не прийшли гроші, через те що їх забрала начальниця відділення.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Хочу поділитися своєю історією .Мені прийшов переклад на 12 тисяч 117гр на нашу рідну Укрпошту на Троєщині чому рідну тому що я віддала пошті пів свого життя 30 років і мене обдурили на пошті. Переклад мені не віддали, а отримала його начальниця відділення", - повідомила вона.

Жінка повідомила, що більше тридцяти днів намагається отримати свої гроші, проте все марно.

"Я вже більше місяця домагаюся за свої гроші, а мене тільки годують сніданками", - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що начальник впав з даху і загинув на місці, показуючи, як швидко збивати бурулькі. Глава будівельного підприємства в Нижньому Новогороді пред'явив претензії своїм співробітникам про те, що вони занадто повільно і мляво збивають лід з даху.

Також портал Знай.иа повідомляв, що хлопчика змусили скупатися в крижаній ополонці при -26: дитина виривалася і плакала, але мама була невблаганною. Подія трапилася в місті Комсомольськ-на-Амурі в Хабаровському краї, за іншою інформацією-в селищі Юність.

Крім цього, ми повідомляли, що удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.