На Донбасі вже другий день продовжуються обстріли. Цього разу окупанти обстріляли залізничну станцію. На щастя постраждалих немає.

Про це у фейсбук повідомляє "Донецька залізниця".

Так, стало відомо, що у п'ятницю, 18 лютого, близько 8-ї ранку окупанти обстріляли залізничну станцію Скотувата. Варто зазначити, що станція не працювала у звичайному режимі, через ремонтні роботи.

Скріншот допису у фейсбук

"Близько 8 години ранку, неподалік від залізничної станції Скотувата, почався артобстріл. Зауважимо, що на цій ділянці Донецької залізниці проводяться ремонто-відновлювальні роботи. Але навіть після надання гарантій про припинення вогню, дотримуватися їх на непідконтрольній території не стали. Усі роботи були припинені, а працівники доставлені у сховища, що допомогло уникнути жертв", - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Через обстріли Донецька залізниця повідомила, що обмежує сполучення приміських пасажирських та вантажних поїздів до станції Фенольна. Коли сполучення буде відновлено - поки не відомом.

Обстріли в Донецьку, фото з Телеграм

Також з’являються відео та фото обстрілів та вибухів на околиці Донецька, проте цю інформацію поки що офіційно не підтвердили.

Обстріли в Донецьку, фото з Телеграм

Нагадаємо, обстріляли не лише дитсадок: українські захисники зіткнулись з розрухою, яку влаштував ворог на Донбасі. Провокації загострилися напередодні засідання Ради Безпеки ООН

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський посміявся з воїнами ЗСУ на Донбасі, щоб переконатися в головному: "Відчув...". Володимир Зеленський побував в зоні ООС на передовій.

Раніше Знай повідомляв, обстріл дитячого садка у Станиці Луганській: потужна відповідь офіцера ЗСУ змусить ворога тремтіти.Ситуацію також прокоментував Президент Володимир Зеленський.