Україна не відмовляється від переговорів з РФ про припинення бойових дій. Переговори повинні бути в інтересах громадян України, без ультиматумів з боку Кремля. Про це заявили в Офісі Президента.

Радник керівника офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що будь-яка війна в кінцевому підсумку завершується переговорами і Україна почула переговорну позицію, яку озвучили в Кремлі. Інформація РФ про те, що Україна відмовилася від діалогу не відповідає дійсності. Київ готовий на конструктивний діалог, але без ультиматумів Кремля і з вигодою для українського народу.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

"Будь-яка війна неминуче завершується переговорами. Україна почула переговорну позицію, окреслену в Москві. Вони знають наш погляд на переговорний формат і нашу позицію. Тому їхні коментарі про те, що ми нібито відмовилися від переговорів – це просто частина їх тактики. Вони намагаються завести переговори в глухий кут ще до їх початку. Зрозуміло, що потрібен інший підхід. Переговори повинні ґрунтуватися на здоровому глузді і бути такими, щоб можна було напрацювати чесне рішення в інтересах людей і національної державності України. Своїм опором українці довели, що загнати нас у глухий кут – це нереалістична амбіція. Ну а брехня росіян про те, що нібито у них був наказ зупинитися, спростовує сама реальність, яку бачив весь світ в ніч на суботу. І сьогодні вранці. Бої були жорстокими, з максимальною інтенсивністю. Саме тому, що Президент Володимир Зеленський категорично не сприймає будь-які неприйнятні для України умови і ультиматуми. Тільки повноцінні переговори", - йдеться в повідомленні.

Скріншот telegram

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Як повідомляє telegram-канал Klymenko Time в Міноборони РФ заявили, що їх армія буде розвивати наступ на всіх напрямках, оскільки Київ нібито відмовився від переговорів.

Скріншот telegram

Раніше Знай писав, Антон Геращенко розповів українцям, як дезорієнтувати ворога: "познімати таблички з номерами і назвами".

Також ми писали, бійці ЗСУ з передової звернулися до українців і пообіцяли прогнати російських військових.

Нагадаємо, українські захисники ліквідували ворожу ДРГ у Києві: були переодягнені у форму ЗСУ.