Стало відомо про інцидент, який стався в місті Харків. Обстріли тривали практично всю ніч, і снаряд влучив у танкове училище.

Про це стало відомо завдяки порталу Суспільне Харків.

Ворожі війська Російської Федерації продовжують обстрілювати колись мирне місто. Постраждало вже багато об'єктів, а також простих жителів міста, які мріють про закінчення війни.

Харків, удар по обласному Управлінні поліції, кадр з відео

Відзначається, що снаряди окупантів потрапили в танкове училище, що знаходиться на Холодній Горі. Кілька снарядів впали на головний навчальний корпус і парк бойових машин.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

У мережі з'явився ролик, на якому видно, що будівля дійсно постраждала, і продовжує горіти. Більше дев'яти годин там триває пожежа, а також постійно чути вибухи.

Авіаудар по центру Харкова, фото: Антон Геращенко / Телеграм

Останні кілька днів Харків страждає від агресії Російської Федерації чи не сильніше всіх міст України. У вівторок, 1 березня ракета потрапила прямо в будівлю міської адміністрації.

У середу, 2 березня, було завдано нового ракетного удару, і цього разу по будівлі обласного управління поліції. Воно практично повністю виявилося зруйноване.

Володимир Зеленський раніше засудив такі дії з боку військових Росії, і назвав те, що відбувається в Харкові справжнім терактом.

Збройні Сили України продовжують давати відсіч ворогові, і війська Російської Федерації деморалізовані. Також, в України сильна підтримка з боку міжнародних партнерів, які вводять санкції проти Російської Федерації, що сильно б'ють по їх економіці.

Нагадаємо, що у п'яних українських водіїв забиратимуть машини на потрібні ЗСУ: повернути не вийде

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський в інтерв'ю західним медіа зізнався, що українці боротимуться до кінця життя.

Також, Apple і Nike відмовилися працювати в Росії-більше не купиш iPhone або кросівки