Міністр Оборони Олексій Резніков заявив, що через 160 годин після повномасштабного вторгнення Росії на територію України, РФ почала визнавати втрати.

Про це Олексій Резніков написав на своїй сторінці у фейсбук.

За словами Міністра оборони Росія почала визнавати свої втрати завдяки героїзму наших захисників і захисниць. А також завдяки бійцям інформаційного фронту, які прорвали інформаційну блокаду.

Олексій Резніков, фото: Facebook

"160 годин оборони. Росія не витримала і почала визнавати втрати. Час посилити тиск на ворога, який втратив ініціативу. Час перейти до тотального опору! Наша армія успішно зустрічає будь-які атаки російських окупантів. Наші спеціальні підрозділи – ССО, спецназ СБУ і Головного управління розвідки – ефективно нищать російські війська на марші", - зазначив Резніков.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Олексій Резніков також звернувся і до громадян, які перебувають на тимчасово зайнятих ворогом територіях. Він зазначив, що з їхньою допомогою армія ЗСУ зможе швидше здолати російських окупантів. Резніков закликав українців знищувати тилові колони.

Як здолати ворога, фото Олексія Резнікова

"Не чіпайте танки. Тільки, якщо дуже хочеться. Знищуйте тилові колони. Вони йдуть за колонами з бронетехнікою. Якщо ворог залишиться без палива, боєкомплекту, їжі, інженерної та ремонтної підтримки, він стане безпорадним. Мисливці. Єгері. Лісники. Ви знаєте кожну стежку і кожен ярок у вашому краю. Це ваш час. Ворог повинен відчути, що кожен крок без запрошення по українській землі може стати для нього останнім", - підсумував він.

Нагадаємо, "запас міцності": світ вражений героїзмом українців і готовий збільшити допомогу - такого Росія точно не чекала

Раніше Знай писав, глава МЗС Кулеба зізнався, наскільки близька Україна до ЄС: ніщо не зупинить. Дмитро Кулеба заявив, що Україна готова до мирних переговорів

Також Знай повідомляв, українські військові на сьомий день війни перейшли в наступ: "Бригада просунулася на околиці Горлівки". Олексій Арестович додав, що, на його думку, це не останній наступ