У соціальній мережі оприлюднили дуже корисну та актуальну інформацію, в якій повідомляється про те, що в українському додатку «Дія» з'явилася нова досить важлива функція «єВорог». Завдяки цьому нововведенню українці зможу повідомляти армії ЗСУ про місце розташування ворога.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі " Україна зараз»

У зв'язку з тим, що російський окупант вже 16 днів поспіль намагається захопити Україну, наш народ ставати все сильніше. Армія путіна безуспішно наступає на міста України, де ЗСУ дають гідних опор, вбиваючи ворога.

Через те, що окупант продовжує безуспішно нападати на українські міста, було прийнято рішення запустити нову функцію в популярному українському додатку.

"У" Дії "з'явилася нова функція" єВорог", за допомогою якої можна повідомити про концентрацію техніки російських окупантів. При натисканні на відповідну кнопку, додаток перенаправляє користувача в бот, де можна повідомити координати ворога. Поборимо цю нечисть всі разом", - підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Потрібно нагадати про те, що ворог ніяк не очікував такої могутності українського народу і ЗСУ. Окупанти кидають свою техніку і ховаються по лісах, а путін дає накази бомбити мирне населення в Україні.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Володимир Зеленський став одним з найпопулярніших людей на планеті.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі повідомили, що Привид Києва відправився знищувати ворога.