Секретар РНБО Олексій Данилов пояснив з якою з країн Україні необхідний військовий союз для того, щоб убезпечиться від Росії.

Про це розповіли в пресслужбі РНБО.

Так, секретар РНБО Олексій Данилов розповів, що Україні необхідно укласти новий оборонний союз, в якому обов'язково повинна бути країна з ядерною зброєю. Цією країною він бачить Великобританію.

Олексій Данилов. Фото: скрін youtube

"Купа міжнародних організацій, створених після Другої світової, ні на що не впливають, а тільки висловлюють стурбованість. Україні необхідно укласти новий оборонний союз, в якому обов'язково повинна бути країна з ядерною зброєю. Поки це Британія", - розповів він.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Секретар РНБО Данилов. Фото: DW
Секретар РНБО Данилов. Фото: DW

Данилов впевнений, що без застосування сили ворога перемогти неможливо і Україна дуже вдячна країнам, які їй допомагають. Назви ж країн, які покинули Україну в складний час Данилов пообіцяв повідомити пізніше.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Після цього в країні було ведено воєнний стан.

Нагадавши, російські окупанти спробували запустити черговий фейк, але лише зганьбилися: Українська мова їм не по зубах. Російські окупанти вчергове зганьбилися.

Раніше Знай писав, Олексій Арестович легко розкрив тактику російських окупантів-всі козирі в руках ЗСУ. Радник керівника ОПУ розповів про плани Росії.

Також Знай повідомляв, СБУ затримали зрадника України: допомагав здійснювати анонімні дзвінки російським окупантам. СБУ затримали чоловіка, який співпрацював з окупантами.