СБУ затримала втікача Віктора Медведчука

Президент України Володимир Зеленський поділився фотографією із затриманим Віктором Медведчуком. Зараз відсутні будь-які деталі минулої спецоперації із затримання представника "ОПЗЖ", що втік з-під варти, проте зараз він сидить у військовій формі, з наручниками на руках.

Віктор Медведчук

Війна в Україні привела путіна в лють, не очікувавши потужності ЗСУ: полювання на зрадників почалося

Через провал війни в Україні путін почав "війну" серед своїх підлеглих - чистки силовиків, арешти та підозри, імовірно почалися перед вирішальним наступом на Донбас. За інформацією західних медіаслужб, рашиський президент розпочав масову чистку 150 силовиків, готуючись до останнього військового наступу на Україну.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

путін. Фото: YouTube

Що буде з пенсіями за квітень і березень під час війни: куди звертатися, якщо не отримали виплати

В Україні, незважаючи на війну, продовжують виплачувати пенсії. Це дуже важливо для населення, яке залишилося у скруті та в умовах здорожчання продуктів харчування, плати за комунальні послуги і транспорт. Про це повідомили у Пенсійному фонді України.

Скрін, відео YouTube пенсії

Морські піхотинці вийшли з оточення в Маріуполі і об'єдналися з полком "Азов"

З перших днів повномасштабної війни Маріуполь опинився однією з найгарячіших точок України. Українські військові відважно та ціною власного життя захищають місто, й не дають ворогу окупувати його.

У вівторок, 12 квітня з Маріуполя дійшла гарна звістка. Там підрозділ 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Бєлінського в результаті чітко спланованої спецоперації зміг вийти з оточення ворога та з'єднатися з полком "Азов".

Маріуполь / Фото MRPL.CITY

Перша допомога від Австралії вже прибула в Україну, 20 машин Bushmaster: "Єдині"

Стало відомо про те, що в Україну прибула перша партія бронемашин Bushmaster. Це частина військової допомоги, яку нам надала Австралія. Це та анонсована допомога, яка була анонсована після звернення Володимира Зеленського до австралійського парламенту наприкінці березня.

Допомога від Австралії, фото: Facebook