Президент України Володимир Зеленський разом з архітекторами та місцевою владою розпочав роботу над вирішенням проблем, які принесла війна. Гарант обговорив низку важливих питань, зокрема про зруйновані міста, переселенців. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Самого початку війни російські окупанти нещадно руйнували житлові будинки, інфраструктуру міст і вбивали мирних жителів. У ряді регіонів ситуація все ще дуже складна, але деякі населені пункти вже звільнені від загарбників і постає питання відновлення.

Скрін, відео YouTube Зеленський

Президент України Володимир Зеленський зібрав разом архітекторів, представників місцевої влади для роботи над проблемами, які принесла війна. Вони обговорили ситуацію з вимушеними переселенцями, а також питання з житлом для військових і відновлення дозволених міст. Гарант зазначив, що Уряд працює над тим, щоб в найкоротші терміни вирішити ці питання.

"З архітекторами, Мінінфраструктури та місцевою владою працюємо над проблемами, які принесла війна. Переселенці, зруйновані міста, черга в квартири, житло для військових. Зробимо все можливе, щоб ці питання були вирішені якомога швидше", - написав Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше Знай писав, лякають американцями і закликають знищити Україну: в Росії в дитсадку провели "свято війни".

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.