У росії малозабезпеченим сім'ям і сім'ям з дітьми-інвалідами видали набори зі снеками і чіпсами від Фонду продовольства "Русь". Фотозвіт з отримання "подарунків" також люб'язно надали.

По інформації тульського відділення Фонду продовольства "Русь", за допомогою якого волонтери здійснили так звану благодійну акцію, роздача "подарунків" відбулася 27 квітня. Багатодітні сім'ї та сім'ї з дітьми-інвалідами отримали "продовольчі набори" зі снеками торгової марки Cheetos і чіпсами Lay's. Всього нужденним роздали 1100 наборів.

Росіяни з наборами снеків і чіпсів, фото з Telegram-каналу

Волонтери також повідомили, що сім'ї були дуже вдячні такому соціальному набору і залишили свої коментарі в дусі: "Наша сім'я каже велике спасибі благодійному Фонду продовольства Русь за смачні снеки. Окреме спасибі волонтерам за їх працю". Багато хто навіть надав фотографії з отриманими "подарунками", тільки от радості на обличчях жінок і чоловіків особливо не помітиш.

Росіяни з наборами снеків і чіпсів, фото з Telegram-каналу

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

У Telegram-каналі радника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка прокоментували таку "щедрість" російської влади і реакцію росіян.

"Про необхідність посміхатися для фото в інструкції зазначено не було. Чому сумуєте? Похрумкайте!" - написали в публікації.

Росіяни з наборами снеків і чіпсів, фото з Telegram-каналу

Нагадаємо, російські окупанти в Чорному морі знищують дельфінів: екологи почали бити на сполох

Як повідомляв Знай.uа, скільки людей в Україні добре ставляться до путіна: результати опитування

Також портал Знай.uа писав, слідом за Естонією і Латвією: Канада офіційно визнала російське вторгнення в Україну геноцидом