Начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач зробив важливу заяву стосовно загальної мобілізації в Україні.

За його словами, мобілізація в Україні триває за планом, ймовірно, її продовжать. Його заяву опублікував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки на офіційній сторінці у Фейсбуці.

"Мобілізація триває, але триває в значно меншому темпі, тому що наприкінці лютого і на початку березня великою мірою було укомплектовано бойовий компонент як ЗСУ, так і інших сил оборони. Зараз ми проводимо лише доукомплектування військових частин", – сказав Горбач. Роман Горбач

Воїни ЗСУ. Фото: Telegram

Начальник управління персоналу Роман Горбач особливо відзначив високу "якість" мобілізованих у порівнянні з хвилями мобілізації у 2014 році.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Він також назвав категорію осіб, яких мобілізовують зараз. За словами Романа Горбача крім людей із бойовим досвідом, зараз мобілізують тих, хто проходив військову службу чи навчальні збори у мирний час.

Скріншот: facebook.com/StratcomCentreUA

Раніше Знай писав, ПФУ зробив важливу заяву про виплату пенсій у травні: надходження грошей на рахунки доведеться почекати

Також ми писали, соціальне житло: все, що потрібно знати вимушеним переселенцям. Великій кількості людей вже немає куди повертатися. Тому для них планують побудувати житло в інших регіонах

Нагадаємо, в Україні спростили умови кредитування: хто може розраховувати на допомогу. Називаються також конкретні умови, які банк висуває клієнтам.