Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Білошицький Олексій Георгійович нагадав українцям категорії осіб, які можуть виїжджати закордон під час війни. Мова йде про чоловіків.

Відповідний пост з'явився на сторінці Олексія Білошицького у соцмережі Фейсбук. Він перерахував категорії чоловіків, які мають право перетинати державний кордон України під час воєнного стану.

Виїзд чоловіків закордон, фото: facebook.com/Bilosh

Виїзд чоловіків за кордон під час воєнного стану:

  • Водії компаній, які мають ліцензії на право міжнародних перевезень, а також водії, які здійснюють перевезення вантажів для ЗСУ.
  • Тренери та спортсмени, які представляють Україну на змаганнях, можуть виїжджати до 30 діб.
  • Чоловіки, які працюють в транспортній інфраструктурі України, можуть виїжджати до 6 місяців для виконання службових обов’язків.

Олексій Білошицький також нагадав, що згідно з законом, військовозобов’язаних, які незаконно перебувають за кордоном, притягнуть до відповідальності. Як відомо, деякі чоловіки намагаються виїхати з країни під час війни, пред'являючи підроблені документи, та найчастіше ці всі махінації не проходять повз пильне око українських прикордонників.

Виїзд чоловіків закордон, фото: facebook.com/Bilosh

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Нагадаємо, морпіх Олександр назвав два факти, завдяки яким Україна переможе у війні: "Знання рятують життя"

Також ми писали, заслужений діяч науки й техніки України пішов на війну з двома синами - мріє дописати свої книги: "Живемо у великий час"

Нагадаємо, українець, який залишив бізнес в Польщі і служить у лавах ЗСУ, розповів про провал ворога: "Падлина відступила"