Один з найбільших банків України "Ощадбанк" заявив про продовження кредитних канікул за картковими рахунками. Втім, для клієнтів діятимуть оновлені Умови. Про це йдеться в повідомленні пресслужби банку.

У фінустанові заявили, що з 1 червня кредитні канікули за банківськими картками будуть продовжені. Разом з тим для клієнтів оновлять Умови використання кредитних коштів.

Ощадбанк. Фото: скрін youtube

"Зазвичай 1 червня починаються літні канікули, а в Ощаді з 1 червня тривають кредитні канікули. Діятимуть оновлені умови:

  • Процентна ставка - у розмірі 50% від визначеної в договорі.
  • Обов'язковий платіж по тілу кредиту-2% від суми використаних коштів (замість визначеного в договорі комплексного банківського обслуговування – 5%)", - йдеться в повідомленні.

"Ощадбанк", фото: znaj.ua

Популярні новини зараз

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

В Україні готується революція у житловій сфері

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

В "Ощадбанку" додали, що вирішили продовжити кредитні канікули, щоб підтримати українців у цей складний період, коли багато хто постраждав від війни.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців хочуть позбавляти громадянства під час воєнного стану: перелік поважних причин для перебування закордоном.

Також наш портал інформував, близьких або рідних перемістили на окуповані території або депортували: кроки, які слід здійснити, щоб допомогти.

Крім того, наш портал інформував, роумінг без зайвих витрат, дешевий Інтернет і переклади без комісій: Шмигаль оголосив про приєднання України до єдиної зони ЄС.