Мешканка окупованого Мелітополя розповіла про настрої населення, і поскаржилася на російських загарбників: "Знову партизани піднімаються"

Мешканка Мелітополя розповіла, які настрої у населення. Партизани в Запорізькій області почали діяти більш активно. На територіях, які тимчасово окупувала Російська Федерація, місцеві жителі з нетерпінням чекають, коли збройні сили України їх звільнять. Вони знову хочуть мирного неба над головою.

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube

Аліна Паш втрутила Ірину Білик у свої виступи в окупованому Криму: "На весіллі у її друзів"

За тиждень до фіналу, Аліна Паш виклала перероблену пісню Stefania в своїх соцмережах. Паша записала кавер на пісню групи Kalush Orchestra, поєднавши її ще з двома хітами: Gangsta's Paradise від Coolio і українською піснею "Рідна мати моя". Слова в пісні Паш замінила, присвятивши пісню своїй мамі. Наступним скандалом артистки стало те, що вона втрутила і Ірину Білик у свою поїздку в окупований Крим. Вона підлила масла у вогонь, коли заявила, що її труять через помилки минулого.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Аліна Паш, фото: Instagram

Дефіцит продуктів під час війни: у Мінагрополітики відзвітували про хід посівної в Україні

Посівна кампанія в Україні триває попри війну. Більшість регіонів вже засіяли площі різними культурами. Вже посіяно 98,5% ярої пшениці від показників 2021 року. Під ярий ріпак засіяно 95% площ.

Посівна. Фото: скрін youtube

Меган Маркл звинуватили після стрілянини в Техасі, яка забрала життя 19 дітей: "Дякую за можливість"

Королівські фанати поділилися думками про поїздку Меган Маркл на місце стрільби в школі в Техасі після того, як деякі звинуватили її в тому, що вона використовувала трагедію як "можливість сфотографуватися".

Меган Маркл біля меморіалу, фото: AFP через Getty Images

"Ощадбанк" оновлює умови за кредитними картками: що зміниться з 1 червня

У фінустанові заявили, що з 1 червня кредитні канікули за банківськими картками будуть продовжені. Разом з тим для клієнтів оновлять Умови використання кредитних коштів. Зазвичай 1 червня починаються літні канікули, а в Ощаді з 1 червня тривають кредитні канікули.

Ощадбанк. Фото: скрін youtube

Макс Барських змусив себе вийти на сцену в Німеччині і співати заради ЗСУ: "Не знав, чого очікувати"

Макс розмістив афіші і розповів, як важко було на початку, коли проводив репетиції, але після того, як відбувся контакт з українцями, слухачами, концерт вийшов дуже емоційним наповненим.

Макс Барських