Олексій Арестович - український розвідник, політичний і військовий оглядач, актор і політик.

Він був спікером ТКГ, а зараз - позаштатний радник керівника ВП Андрія Єрмака і підполковник. У TikTok з'явився фрагмент його промови в ефірі телепередачі "Право на владу", що було ще минулого року, до повномасштабної війни проти рашистів.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

Олексій Арестович коротко і у справі поділився своєю думкою, стосовно поточної верхівки влади, в якій присутній президент Володимир Зеленський, керівник офісу Президента Андрій Єрмак і команда.

"Дивіться - це єдині відомі мені люди, за 30 років в українській політиці, які поставили інтереси справи, вище особистого... маючи справу зі мною, з людиною, яка їх практично ображав 2 роки. Доходив до особистих образ. Вони показали, що дріб'язковість, емоції - це все дурниця з необхідністю вирішувати завдання. І ми зараз їх вирішуємо. Ось це єдине відоме мені виключення", - повідомляє Олексій.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Олексій Арестович. Фото: Telegram

"Завдання вирішують генерал Марченко і йому подібні офіцери", "Життя розставило все по всіх місцях, і кожен працює на своєму фронті! І досить успішно, Зеленський на дипломатичному рівні себе показує", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олексій Арестович розповів про чергові перемоги ЗСУ, і перемогу в "спецоперації": у росії є деякі переваги

Як повідомляв "Знай.ua", "снаряди підвезли. І це море розливане" – Арестович про ситуацію на передовій

Знай.ua писав, російські окупанти хочуть затягнути війну до зими, почали будувати лінію оборони: ЗСУ зруйнують їхні плани в пух і прах