Президент Франції Емманюель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц, прем’єр Італії Маріо Драґі та президент Румунії Клаус Йоганніс прибули в Україну, щоб зустрітися з президентом Володимиром Зеленським.

Раніше в офіційних джерелах з'явилася фотографія високопосадовців, зроблена у вагоні Укрзалізниці. Варто зауважити, що вони вперше відвідали Україну з початку повномасштабного вторгнення росії, яке відбулося 24 лютого 2022 року.

Візит цих світових лідерів викликав неоднозначні емоції в українців, адже канцлер Німеччини Олаф Шольц прославився зволіканням у допомозі Україні, а президент Франції Еммануель Макрон - нескінченними та безрезультативними теревенями з російським диктатором путіним.

Фото: іnstagram.com/dobryi.vechir.media

У мережі вирішили також пожартувати, про що б могли спілкуватися Емманюель Макрон, Олаф Шольц та Маріо Драґі дорогою до Києва.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Зокрема, на інстаграм-сторінці dobryi.vechir.media було опубліковано наступні фрази, які могли б вимовити лідери європейських країн у вагоні Укрзалізниці:

"Поки пітун у комі, хоч Києв подивимось, головне сторіз не постити", "А де алюмінієві стакани? Джонсону давали", "От би нас повели у БПШ на вокзальній", "Віддаю вам Париж, тільки вимкніть ту сирену", "Зупинка Львів? Давайте зганяємо у П'яну вишню", "Драгі, зіграємо у бридж на те, хто перший буде виправдовуватись".

Фото: іnstagram.com/dobryi.vechir.media

Нагадаємо, Еммануель Макрон отримав потужного ляпаса, Володимир Зеленський оцінить: "Паризька Народна Республіка, ми з вами"

Також ми писали, чому Сергій Притула розлюбив свою Марічку з "Файна Юкрайна" Андрія Молочного: "В д*пу той добрий..."

Нагадаємо, у Держстаті показали, що сталося з цінами на продукти за останній місяць: актуальна вартість круп, овочів та сигарет