Перший "Холостяк" Макс Чмерковський розповів, чим закінчиться війна в Україні: "Це приклад для Китаю"

Макс Чмерковський переконаний, що Україна – вільна країна і повинна перемогти для того, щоб був мир у світі. І дуже хочеться, щоб війна закінчилася зараз. Сьогодні перемога України-це провал Росії. Все має завершитися розвалом незрозумілої держави, яка постійно намагається атакувати.

Макс Чмерковський, фото Знай.ua

Олексій Арестович готує гарненького" прочухана "окупантам за випущені ракети по Києву: "Кремлівські дурики"

6 червня в бік столиці України було випущено кілька ракет. На жаль, деякі ППО збити не вдалося. Одна з них потрапила в житловий будинок, зруйнувавши верхні поверхи, інша - на територію дитячого садка. В результаті постраждали кілька мирних, а 6 - річна дівчинка ледь не залишилася сиротою-вижила лише її мати. Олексій Арестович попередив, що день для українців буде важким. За його словами, окупанти планують і далі обстрілювати міста, тому він попросив не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Більше того, він заявив, що росія обов'язково відповість за свій злочин.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Олексій Арестович, фото: Знай.ua

Ціни злетіли до небес: українцям сказали, коли знизиться вартість на сезонні овочі та фрукти

При поході в супермаркет або на ринок українці стали відзначати підвищення цін на певні категорії продуктів або ж відсутність деяких з них на полицях. Червень - час свіжих овочів і фруктів. На ринках бум на сезонні овочі, фрукти, ягоди та зелень. Але які ціни на овочі, які найбільше купують українці, і чому на ринок приходять не тільки на закупівлі?

Ринок, фото Знай.uа

Олексій Арестович заспокоїв українців і зізнався, що рф більше нічого не окупує: "Ми скоро туди дійдемо, ми близько"

2 дівчини висловили свої переживання з приводу своєї розмови з одним чоловіком. Він знаходиться біля зони бойових дій і вважає, що його місто скоро окупують.

"Якщо потрапите на нього знову, то скажіть йому, що нічого не буде більше Окуповано, все. Ця історія закінчилася, не варто боятися",- сказав Арестович.

Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа

Оля Полякова зізналася, що з дитинства любила чоловіків старшого віку: "Вадим називав мене своєю молодшенькою"

На формування будь-якої дівчини, як жінки дуже сильно впливає її батько і його ставлення до дочки. Якщо батько був холодним, незацікавленим в дитині, то дівчина в майбутньому буде вибирати собі таких же партнерів. І все для того, щоб компенсувати те, чого недоотримала від такого ж батька і викликати емоцію. Це обговорили Маша Єфросиніна і Оля Полякова в новому випуску шоу"дорослі дівчатка" присвяченому темі батьків.

Оля Полякова, фото Знай.ua

Окупанти обстріляли Київ, одна з ракет влучила у житлову багатоповерхівку: є загиблі та постраждалі

Вранці, 26 червня, російські окупанти знову здійснили обстріл по сплячому, недільному Києву. Всього було випущено 14 ракет, попередньо пролунали 4 вибухи, один з них - у Шевченківському, в районі Лук'янівки. Ракета влучила в дах 9-поверхового житлового будинку і знесла кілька верхніх поверхів.

Зруйнований будинок у Києві, фото з Telegram