Весь цивілізований світ вважає за честь допомагати українцям та нашій країні у війні з кровожерливим путіним та росіянами.

І поки президенти країн намагаються допомогти нам на військовому фронті, робота "в тилу" також ведеться.

Так, Україні допомагають не лиши Міла Куніс та Ештон Кутчер, Анджеліна Джолі, Бен Стілер, Мадонна, Аліша Кіз, але й всесвітньо відомі організації.

Одна з найбільших і найдавніших благодійних організацій "CARE" також запропонувала свою підтримку. Вона працює вже понад 75 років і допомагає у більш ніж ста країнах. Через війну з росією та спричинену нею гуманітарну кризу Україна увійшла до числа тих, кого сьогодні активно підтримує "CARE".

Постраждалим українцям допомагає міжнародна благодійна організація “CARE”

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Ми дійсно пишаємося тим, що співпрацюємо з “Твоєю опорою” всередині України та допомагаємо людям, які потребують допомоги, медичним обладнанням та ліками. Робота через партнерські організації важлива, тому що місцеві організації - це люди, які збираються змінити громадянське суспільство. “Твоя Опора” є чудовим прикладом", – каже Карл-Отто Зентель, генеральний директор CARE Німеччина.

На перший пакет допомоги від "CARE" для однієї з київських лікарень вдалося закупити важливе реанімаційне обладнання. Серед якого - і наркозна станція, і апарати штучної вентиляції легень, і пересувні світильники, і апарат ультразвукової діагностики та багато інших медичних приладів і товарів. У лікарні кажуть, що це обладнання дозволить їм оперативніше діагностувати захворювання та бути мобільнішими, що надзвичайно важливо в умовах воєнного стану. А відтак і врятувати більше українців, зокрема постраждалих від війни.

Постраждалим українцям допомагає міжнародна благодійна організація “CARE”

"Ми пишаємося партнерством з "CARE” і вдячні за їхню допомогу. Водночас ми просимо не забувати про Україну! Щодня гинуть люди - діти та дорослі. Це пекло, яке стало нашою реальністю. Тож ми просимо підтримувати українців”, - каже Валерія Татарчук, засновниця українського благодійного фонду “Твоя Опора”.

Для довідки.

"CARE" - провідна гуманітарна організація, заснована у 1945 році. У 2021 році “CARE International” працювала у більш ніж 100 країнах, охопивши понад 100 мільйонів людей. “CARE” працює по всьому світу, щоб рятувати життя, подолати бідність і досягти соціальної справедливості.

Постраждалим українцям допомагає міжнародна благодійна організація “CARE”

Нагадаємо, що українки бояться віддавати дітей до дитсадків, підлість путіна та росіян знайде і там.

Раніше ми повідомляли, що ціни злетіли до небес: українцям сказали, коли знизиться вартість на сезонні овочі та фрукти.