На відомому українському телеканалі "Україна 24" просять гостей переходити на російську. Один з таких випадків трапився в момент, коли голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін коментував інформацію, щодо ракетного удару по Кременчуку.

Ведуча у прямому ефірі попросила свого співрозмовника, Дмитра Луніна, який саме почав розповідати про ситуацію в місті Кременчук українською мовою, перейти на російську.

Ведуча новин пояснила своє дивне прохання тим, що телеканал начебто віщає для усього світу. Тільки чому тоді б у такому разі не перейти на англійську мову, не зовсім зрозуміло.

Дмитро Лунін розповідає про ситуацію в Кременчуці, скріншот з відео

"Дмітрій, ми папросім вас пєрєйті на русскій язик, ми вєщаєм для всєго міра", - прозвучало в ефірі телеканалу "Україна 24".

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Нагадаємо, 27 червня увесь світ облетіла страшна звістка - росія запустила ракети просто по торговому центру у Кременчуці, де на той час перебували сотні мирних людей та дітей.

Рятувальники і волонтери до ранку розбирали завали й дотепер усувають наслідки трагедії, а точна кількість загиблих і постраждалих від обстрілів досі невідома.

Пожежа після обстрілу Кременчука, скріншот з відео

Голова ОВА Дмитро Лунін, коментуючи варварську атаку РФ на ТЦ з мирними людьми, сказав, що "27 червня 2022 року – найтрагічніший день у сучасній історії Полтавщини".

"Нелюдські злочини російських терористів призвели до десятків смертей у Кременчуці", - зазначив він 28 червня. Дмитро Лунін

Нагадаємо, окупанти повертаються з України у маленьких коробочках - Стерненко показав доказ: "Економія землі на цвинтарях"

Також ми писали, воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Нагадаємо, налякані "бавовною" росіяни плачуть, що їхній владі "бракує яєць": "Терпіти будемо поки в Кремль не прилетить"