З російського полону звільнили захисників "Азовсталі" - найбільший обмін полоненими з 24 лютого

Відбувся черговий обмін полоненими, завдяки якому додому повернулися 144 українських захисників. Серед звільнених - більшість захисники "Азовсталі", та в тому числі і військові полку"Азов".

Тих, кого звільнили - 59 бійців Національної гвардії, 30 - Військово-Морських сил, 28 – Збройних сил України, 17 – Державної прикордонної служби України, 9 – територіальної оборони, 1 - Національної поліції України.

Герої Азовсталі. Фото: YouTube

Анастасія Приходько накинулася на Потапа після відмови виступати в Росії: "Г*вно і крапка"

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Анастасія Приходько-відома українська виконавиця, яка вирішила зараз ніяк не фільтрувати свої думки на адресу чоловіка Насті Каменських, популярного продюсера Потапа.

— Рідкісне г*вно, а не людина! Г*вно і крапка.
— Він як людина повне г*вно! Зараз він говорить моїми словами 2014 року, а коли ми з ним перетнулися в Палаці Україна, Він мене образив... за що був посланий нах*й... тоді він бігав і налаштовував всіх проти Мене і дуже негарно відгукувався в колах, за мої дії проти Росії і я про це знаю...

Анастасія Приходько, фото: Instagram

Як виглядають елітні яхти Віктора Медведчука і Ріната Ахметова: в українських олігархів знайшли судна на $1,3 мільярда

Найбагатшим українцям, таким як Рінат Ахметов, Віктор Медведчук, Ігор Коломойський та ін, належать елітні яхти загальною оціночною вартістю близько $1,3 мільярда. Супер яхту Luminance Ріната Ахметова, яка все ще будується на німецькій верфі Lürssen в Бремені видання оцінює орієнтовно в $700 млн.другою за вартістю може бути 92-метрова яхта Royal Romance ексглави політради партії "ОПЗЖ" і кума володимира путіна Віктора Медведчука. Зараз вона заарештована в Хорватії.

Luminance Ріната Ахметова, epravda.com.ua

Зірка "Сватів" Федір Добронравов підтримав окупантів і розчарував дружину Євгена Кошового: "Так подобався..."

Відомий російський актор Федір Добронравов, який знімався в легендарному серіалі "Свати", відвідав поранених бійців з армії рф. Окупанти, після участі у війні на території України, були доставлені в госпіталь з травмами. А артист люб'язно їх підтримав.

Федір Добронравов, фото: пресслужба ЦВО / samara.kp.ru)

Дивом вижив на крейсері "Москва" моряк відправився воювати на Донбасі, але в перший же день потрапив у полон

Моряк, що вижив після краху крейсера "Москва", відправився на допит до українських спецслужб, де розповів багато цікавих речей. Цей росіянин намагався врятувати флагман Чорноморського флоту, який пішов на дно практично три місяці тому, а після цього перейшов воювати в піхоту.

Російський окупант, фото: скріншот з відео