Експерти зі збирання поділилися маловідомою порадою, як тримати набридливих мух подалі від будинку протягом усього літа.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Експерти зі збирання дали маловідому пораду, як уберегти будинок від набридливих мух, насолоджуючись приємним вітерцем у вікнах.

Кажуть, що однієї простої кімнатної рослини достатньо, щоб настирливі відвідувачі «зникли».

І хороша новина полягає в тому, що це не обійдеться у кругленьку суму, тому що це можна купити дешево у будь-якому супермаркеті.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Базилік відлякує мух, тому що вони ненавидять різкий запах, тому, поставивши горщик з базиліком на підвіконня, мухи з меншою ймовірністю потраплять до вашої оселі.

Також кажуть, що м'ята відлякує мух, і її можна купити в супермаркетах за маленьку суму.

Експерти зі збирання Tap Warehouse також розповіли Yorkshire Live, як запобігти появі мух на вашій кухні цього літа.

Поллі Ширер, експерт із прибирання, пояснює: «Спека викликає збільшення кількості мух і означає, що кімнатні мухи з більшою ймовірністю розмножуються у спеку! Цього літа десятки тисяч мух дзижчали навколо кухонь. Ми рекомендуємо використовувати профілактичні заходи, щоб зупинити розмноження мух та комах на вашій кухні цього літа».

Ось ще кілька порад про те, як тримати мух поза домом: мухи ненавидять запах ефірних олій, таких як лемонграс, лаванда та м'ята. Ви можете зробити свій натуральний спрей. Зберігайте газовані напої в холодильнику та негайно витирайте пролиті рідини. Не залишайте брудний посуд біля раковини. Використовуйте яблучний оцет для відлякування мух. Тримайте залишки повністю закритими у мішках та ємностях для зберігання.