У ПриватБанку повідомили, що з 6 липня встановлюють ринковий курс валютообміну для безготівкових операцій. Зміни торкнуться насамперед українців, які поїхали за кордон і розплачувалися гривневими картками.

Про це повідомили на сайті фінансової установи. Першочергово це стосується курсів конвертації за картками. Зокрема, мова йде про зняття готівки та перекази в гривні в Україні з валютних карток, а також всі види операцій за кордоном у валюті з використанням гривневих карток.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube

"Банк встановлює єдині курси обміну валют для оплат картками та купівлі-продажу готівкової валюти у своїх відділеннях, виходячи з ринкової ситуації, нормативних документів регулятора, підтримки цілісності ринку та виходячи з інтересів його клієнтів.", - йдеться у повідомленні. ПриватБанк

Введені зміни найбільше зачеплять українців, які поїхали за кордон і розплачувалися гривневими картками. Нагадаємо, досі для них курс становив 32,79 грн за долар, водночас курс продажу готівкової валюти "ПриватБанк" мав на рівні 35,6 грн за долар.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Приватбанк. Фото: Today.ua
Приватбанк. Фото: Today.ua

Нагадаємо, ПриватБанк починає виплату допомоги українцям у розмірі 2500 гривень: хто може отримати гроші

Як повідомляв "Знай.ua", клієнти обурюються щодо ПриватБанку: "Не банк, а непорозуміння"

Також "Знай.ua" писав, що ПриватБанк роздає українцям гранти на підтримку бізнесу: хто і як може отримати. Деякі щасливчики зможуть отримати гранти на розвиток своєї справи