Володимир Зеленський пояснив, чому переговори з росією не приведуть до миру

Володимир Зеленський, фото: Instagram

Володимир Зеленський сказав, що впевнений у перемозі України та вважає, що переговори з країною-агресором відбудуться. Втім, шлях до конструктивного діалогу буде "довшим і дуже кривавим". Гарант зазначив, що навіть зараз росія говорить, що готова до діалогу, але насправді це ультиматум.

Сергій Притула повертає українцям зруйновані будинки за гроші американців: "Ми привеземо та поставимо, пов'язані пуповиною"

Сергій Притула і проєкт NEST, фото: пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Наразі ж гуманітарний штаб Благодійного Фонду Сергія Притули запускає NEST – проєкт допомоги для українців, приватні будинки яких повністю зруйновані внаслідок обстрілу російської армії. Мета – повернути додому українські родини, допомогти відновити їхнє сімейне гніздо (англійською "nest", звідки й назва проєкту) на рідній землі – побудувати мобільний тимчасовий будинок. Він зводиться не окремим поселенням на околицях населеного пункту, а на земельній ділянці сім'ї, для якої цей будинок призначений.

Дефіцит на овочі та фрукти в Україні: фахівці засмутили невтішним прогнозом

Овочі та фрукти. Фото: Кореспондент.
Овочі та фрукти. Фото: Кореспондент.

Фахівці засмутили прогнозом - в Україні очікується дефіцит овочів і фруктів до зими, а також їх істотне подорожчання. За останні місяці багато популярних продуктів зросли у ціні, виявляється, на цьому не закінчилося. Про таку негативну тенденцію розповів економіст Олексій Кущ в ефірі національного телемарафону. ЗА його словами взимку в Україні не буде в достатній кількості овочів і фруктів.

Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв головного путінського "орденоносця" Кадирова: "Вручили пом'ятий орган"

Юрій Великий у образі Кадирова. Фото: скрін youtube

Цього разу під приціл гумориста знову потрапив Рамзан Кадиров, не посміятися з якого справжній злочин. Головний "тікток"-воїн і прислужник путіна любить різного роду нагороди і цього разу його удостоїли ордена "героя" так званої "ЛНР". Цікаво, що перед цим він отримав орден за "заслуги стоматології".

Парамедик Ластівка риє окоп на двох із чоловіком і стала "своєю" для героїв ЗСУ: "Дрони скидали на нас..."

Парамедик Ластівка, кадр з відео

Дівчат на фронті немало, саме тому потрібно пам'ятати і про них. Парамедик підрозділу на східному напрямку з позивним Ластівка дала відверте інтерв'ю просто з окоп в проєкті "Сміливі" і наші читачі з перших вуст зможуть дізнатись про положення жінки в українській армії.