Глава ПЦУ митрополит Епіфаній 9 серпня у День вшанування пам'яті великомученика та цілителя Пантелеймона навчив українців правильно молитися до цього святого, щоб випросити зцілення хворих та поранених.

Про це йдеться у його новій публікації на офіційній фейсбук-сторінці. Глава ПЦУ закликає українців возз'єднатися у щирій молитві за одужання усіх тих, хто зараз перебуває у лікарнях та госпіталях. Він зауважує, що зараз для нас немає чужих та незнайомців, адже навіть вони стали для нас близькими.

"До великомученика та цілителя Пантелеймона звертаємося ми у молитвах про зцілення наших хворих і поранених. У госпіталях та лікарнях, в окопах та вдома ми просимо за наших рідних, друзів, близьких і навіть незнайомців — адже у Божій любові навіть незнайомці стають для нас близькими. Піднесімо сьогодні молитви до святого великомученика Пантелеймона про його поміч і заступництво, і щоби наших хворих було зцілено, травми поранених — загоєно, і благодать Божа перебувала з нами. Митрополит Епіфаній

Митрополит Епіфаній, facebook.com/epifaniy

Молитва до святого Пантелеймона

"О преславний цілителю, великомучениче Пантелеймоне! Глянь милостивим оком на людей, що перед твоєю чесною іконою моляться щиро і просять від тебе помочі й заступництва. Донеси до Господа Бога нашого щирі наші молитви і вимоли гріхів наших прощення. Ми бо через беззаконня наші не сміємо очей піднести на висоту небесну, ані піднести голос моління до неприступної слави Божої.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Ти ж прийняв від Христа Спаса благодать недуги відганяти, немочі зцілювати. То ж просимо тебе, не відкинь нас, негідних, що приходимо до тебе і благаємо: будь нам утіхою в печалях, зціли прелюті недуги наші, вимоли в Бога всім нам те, що для спасіння потрібне, щоб молитвами твоїми благодать і милість отримавши, прославляли ми всякого добра Скарбницю й дарів Подателя Бога у Тройці Пресвятій єдиного Отця, і Сина, і Святого Духа нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь"

Молитва, facebook.com/epifaniy

Нагадаємо, Митрополит Епіфаній побачив особливу закономірність у святкуванні Дня Хрещення Київської Русі: "Це не випадково"

Як повідомляв "Знай.ua", глава ПЦУ митрополит Епіфаній пояснив, як путін пов'язаний з Сатаною: "Особливий вид біснування"

Також "Знай.ua" писав, глава ПЦУ митрополит Епіфаній побачив близьку перемогу України: таке вже було у Біблії