Капуста в Україні почала дорожчати: чи чекати на зниження ціни на осінь, прогноз фахівців

Білоголова капуста почала зростати в ціні. На цьому тижні відпускні ціни на якісну білокачанну капусту в Україні зросли до 22-27 грн/кг ($0,60-0,74/кг), що в середньому на 10% вище, ніж минулого тижня. Стрибок цін учасники ринку пов'язують із початком періоду міжсезоння. Адже середні сорти капусти поступово йдуть з ринку, а до збирання пізніх фермери планують розпочати останній тиждень серпня.

Продаж капусти, фото з відритих джерел

Коханець Дорофєєвої Михайло Кацурін готовий до інтимного відео, але без Наді: "Режисер приїхав"

Ресторатор, поточний партнер співачки Надії Дорофєєвої Михайло Кацурін поділився радісною новиною з анонсом нових роликів. Він і його друг, теж тревел-блогер, популярніший, ніж він - зніматимуть їжу в Україні. Йдеться, звичайно ж, про Антона Птушкіна, якого можна знати через шоу "Орел і Решка". Зовсім недавно вони, радісні їздили в Тайланді на тук-туку, а зараз вирішили зняти хоум-відео?

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Показати ще

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, фото: Instagram

Пропитий сепаратист Олег Царьов більше не зміг приховувати правду від народу: путін "знищив" усіх чоловіків Донбасу

Колишній народний депутат України та сепаратист Олег Царьов вирішив зізнатися про великі втрати росіян. На окупованих територіях більше нема кого мобілізувати. Він постійно висловлюється щодо війни в Україні, і вигадує постійно легенди, щоб виправдати диктатора путіна.

Олег Царьов, фото: скріншот

Даша Астаф'єва дала поради, як продуктивно займатися сексом під час сирен повітряної тривоги та показала пози "Волонтер" та "Спецоперація"

Даша Астаф'єва згадала про ментальне здоров'я українців. Вона розповіла, що, на її думку, секс та гумор врятують світ. Якщо під час близькості вас застала сирена повітряної тривоги, українці можуть встигнути не лише насолодитися один одним, а й прийняти душ, помити посуд, зробити бутерброди та зайняти найкращі місця у підвалі.

Даша Астафьєва. Фото: скрін youtube

Росіяни в Криму зазнали найбільших втрат з часів Другої світової війни: їхня боротьба практично закінчена

Втрати росіян на аеродромі у Криму стали найбільшими для росіян з часів Другої світової війни. Тим часом у пропагандистів все ще "немає втрат". Супутникові знімки, які з'явилися нещодавно в мережі, свідчать про те, що як мінімум сім військових літаків окупантів було знищено.

Аеродром у Криму, фото: скріншот з відео