Клієнтка ПриватБанку повідомила про проблеми з поповненням рахунку через термінал самообслуговування. Під час спроби внести 20,5 тисяч гривень на свій рахунок, коли залишалося внести останні 500 гривень, в будинку вимкнули електроенергію. Термінал прийняв купюру, але через відключення світла не встиг її зарахувати.

Після інциденту жінка звернулася на гарячу лінію ПриватБанку. Їй пообіцяли, що гроші обов'язково надійдуть на рахунок, але після деякого часу цього не сталося. Клієнтка тричі перепитувала про статус своєї транзакції і кожного разу отримувала ті ж обіцянки, але гроші не були зараховані на рахунок.

Жінка була обурена тим, що співробітники банку не змогли надати конкретні гарантії повернення коштів і не виявили ініціативи у вирішенні проблеми. Вона зазначила, що навіть така незначна сума, як 500 гривень, виявилася проблемною, і банк не готовий допомогти або повернути гроші.

Клієнтка вважає, що ситуація показує недостатню відповідальність банку, особливо якщо врахувати, що вона змогла поповнити рахунок на більшу суму і не втратила всі 20 тисяч гривень. Вона розчарована відсутністю реальної підтримки та вирішення проблеми з боку ПриватБанку.

Люди біля відділу ПриватБанк

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

У відповідь на скаргу ПриватБанк повідомив, що спеціалісти перевіряють інформацію та розглядають ситуацію. Вони пообіцяли надати додаткову інформацію клієнтці в особистих повідомленнях після завершення розгляду. Банк вибачився за завдані незручності.