Цього разу наші читачі дізнаються дуже важку історію Тані. Її дитинство можна було назвати щасливим, але... тільки до 10 років. Її мати, яка була для дівчинки найкращим другом, стала все частіше сумувати і почала пити.

Таня зрозуміла, що залишилася одна, а її вихованням займалася сувора бабуся. До слова, не така вже й рідкість для пострадянського простору. Але тут теж є свої "але".

Про цю історію стало відомо завдяки новому сюжету TYT.BY, який вийшов у мережі YouTube.

Історія Тані, скріншот: YouTube

Зовсім юній дівчинці довелося стати вихованцем для своєї матері: Таня мила маму, прала її речі, ховала гроші і шукала по всій квартирі заховані пляшки. Рідні намагалися вилікувати жінку всілякими способами, але через 2 тижні Таня знову бачила маму зі склянкою в руці і фразою: "Я тільки один стаканчик...".

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Простіше кажучи, жінка стала алкоголіком. Життя було схоже на виживання і всі думки були тільки про одужання близької людини. Дівчинка стала гірше вчитися, тому що пропав стимул, адже мамі не потрібні були її хороші оцінки. На 15-й рік мама померла просто на очах у своєї доньки.

Історія Тані, скріншот: YouTube

З того часу життя Тані змінилося у кращу сторону... вона відчула полегшення, коли мама пішла. Це історія про дитину, яка занадто рано стала дорослою і про рани, які батьки несвідомо завдають своїм дітям.

Раніше повідомляли, 20-річна Оля після жахливої аварії виявилася прикутою до коляски: водій вистрибнув, а вона перекинулася 8 разів.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік потрапив в авіакатастрофу і вижив: "Тепер маю два дні народження".

Знай.uа писав, професійний переговірник з терористами і злочинцями розповів про свій досвід: приставляли ніж і пістолет.