MMORPG на тему "Зоряних воєн" знаходиться в процесі додавання в гру чотирьох нових бойових стилів – "Найманець"," Powertech", "Джаггернаут" і "Мародер", які будуть доступні разом з уже іграбельними джедаєм-стражем, стражем, снайпером, оперативником, вбивцею і чаклуном.

Згідно з повідомленням в блозі, опублікованому на сторінці гри в Steam, Розробник Star Wars: The Old Republic хоче зробити свої бойові стилі більш приємними і зрозумілими, а також забезпечити збереження своєї ідентичності за допомогою Sith Warrior і Bounty. Класи мисливців покажуть приклад бойових стилів, що вимагають великого запам'ятовування і глибокого розуміння своїх ігрових здібностей.

Щоб уникнути дизбалансу, розробник The Old Republic заявив, що планує визначити ключові аспекти чотирьох нових бойових стилів, щоб зрозуміти, як гравці сприймають і використовують здібності КЛАСІВ.

Star Wars: The Old Republic

BioWare також заявила, що її мета – озброїти гравця знаннями і розумінням цих здібностей, щоб вони могли зробити важливий вибір, коли справа доходить до поліпшення здібностей і налаштувань.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Щоб зробити ці класи менш обтяжливими, а настройку більш лаконічною, ми працюємо над зменшенням кількості здібностей, але при цьому хочемо зробити так, щоб ці класи залишалися окремими і унікальними", – йдеться в повідомленні в блозі.

Незважаючи на початковий випуск у 2011 році, Star Wars: The Old Republic все ще отримує оновлення з розширенням Legacy of the Sith, яке буде випущено для ПК пізніше цього року.

Це нове розширення розширить історію гри, дія якої відбувається за тисячі років до подій фільмів, а також внесе ряд поліпшень якості життя, які можуть бути пов'язані з цим останнім публічним тестуванням.