Один з найбільших українських державних банків України "ПриватБанк" знову підозрюють у хитрих махінаціях з особистими даними своїх клієнтів. Цього разу мова піде вже не про сумні випадки хамства у відділеннях банку, а про те, з чим безпосередньо працюють в цій фінустанові - гроші і персональною інформацією.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin в розділі для відгуків.

ПриватБанк, фото: Знай.uа

"Нещодавно Приватбанк дозволив мені вхід в Приват24 (з 2015 року мені було заблоковано доступ до цього ресурсу і банк взагалі не надавав інформацію в цифрах щодо стану мого карткового рахунку) і я, ознайомившись з виписками по картковому рахунку в Приват24, була просто шокована свавіллям і вседозволеністю цього державного банку.

Мало того, що Приват налічував якісь захмарні відсотки за договором надання послуг за 2006 рік за яким сам банк не встановив відсотки, оскільки в договорі банк визначив процентну ставку, до того ж ще й термін вимоги за даним договором закінчився в 2018 році, так ПриватБанк використовував мої персональні дані в особистих цілях, а саме:

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

29.02.2020 року Приватбанк нарахував мені 565 473,70 грн. (565 тисяч !!!) боргів за відсотками, а далі (увага !!! сам банк відповідно свого особистого рішення поповнив мій рахунок на суму 536 419,70 грн. (536 тисяч !!!) і списав ці кошти як скасування штрафів за минулі періоди...

... Порада для інших клієнтів Привату, що мають картки універсальні за договорами до 2010року, перевірте інформацію про стан свого рахунку, Можливо Ваші персональні дані також було використано незаконно. PS. Маю на руках всі підтверджуючі документи, які на вимогу Мінфіну будуть надані для перевірки.", - розповідає українка.

Повну історію клієнтки "Приватбанку", яка підписана, як "Лєночка" можна прочитати в скріншотах з порталу Minfin:

Відгук клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Відгук клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, українським пенсіонерам назвали нові суми надбавок на 2022 рік: не менше 3 тисяч гривень.

Як повідомляв Знай.uа, у ПриватБанку залишили пенсіонерку з інвалідністю без грошей через Приват24, діти заступилися за маму: "по здоров'ю немає можливості".

Знай.uа писав, українець поскаржився на роботу "ПриватБанку": "Нав'язали кредит без мого відома".