Наші читачі вже знають, що за останні кілька місяців один з найбільших державних банків України "ПриватБанк" отримав дуже багато негативних відгуків на адресу своїх послуг і сервісу.

Справа в тому, що багато громадян підозрюють фінустанову в торгівлі особистими даними своїх клієнтів, а також співробітників банку ловили на тому, що вони вкрай недобродушно ставляться до відвідувачів відділень.

Так, нещодавно один з клієнтів банку опинився в дуже непростій ситуації, коли безпосередньо у відділенні банку, маючи на руках свій паспорт, не зміг зняти гроші з рахунку.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Банкомат "ПриватБанку", фото: znaj.ua

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

"Просто офігів. Отримав картку visa signature. Так як великі обороти на рахунку. Видали безкоштовно. Замовив через консьєрж сервіс 60 000 грн. По приходу в банк дізнався, що грошей без телефону зняти не можу, маючи паспорт. Касир паспорт навіть не взяла почала просити здійняти слухавку.

З якого часу ідентифікація телефоном безпечніше за мій паспорт? Тобто будь-яка людина з моїм телефоном може зняти у мене гроші? Це що за маячня. На мої обурення мені ще почали погрожувати викликати охорону. Офігеть - сервіс для клієнтів. Не хоче Приват мої гроші, піду до іншого банку.", - пише українець.

Відгук клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, клієнтам ПриватБанку блокують картки, заплатити неможливо: "Вихідні без грошей".

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк припиняє роботу: українцям пояснили, що сталося.

Знай.uа писав, клієнт ПриватБанку опинився в аеропорту з неправильним квитком, хоч кидай валізи - "Втратив пристойну суму".