Злата Огнєвіч, скріншот: СТБ

Злата Огнєвіч заговорила про шалені бажання після фіналу "Холостячки"

Злата запропонувала своїм фанатам трохи помріяти. Для здійснення плану співачки знадобиться тільки записна книжка і політ фантазій - потрібно написати про всі найпотаємніші бажання і приступити до дії, не витрачаючи часу на роздуми.

Ціна за газ, скріншот: YouTube

В Україні знизять ціну на газ з 45 до 8 гривень, проте пощастить не всім

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

9 грудня 2021 року буде розглянуто питання про переведення клієнтів постачальника "останньої надії" на базовий тариф ДК "Нафтогаз України" з боку Національної комісії. Таким чином, десь 350 тисяч українців будуть замість 45 гривень за кубометр, всього 7,96 грн.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram

Даша Астаф'єва присмокталася до Андрія Данилка після важкого розставання з колишнім

У сьомому епізоді шоу "Маска" з'явилася Норка, під маскою якої і сховалася Даша Астаф'єва. Дівчина наробила галасу під час виступу, коли навмисно впала на підлогу і навіть злилася в гарячому поцілунку з Андрієм Данилком. За лаштунками модель навіть зізналася, що хоче забрати костюм додому.

Курс валют, фото: Знай.ua

Як зміняться ціни на продукти новорічного меню після "стрибка" долара

Що це, тимчасова паніка або кінець дешевого долара, який за останній час виріс аж на одну гривню при тому, що Україна нещодавно отримала черговий транш від ЄС, після якого, гривня, як правило, стабілізується. Цього року у нас був рекордний урожай зерна – економісти сподіваються, що завдяки йому ми отримаємо валютну виручку.

Українці в метро, фото: Знай.ua

Аферисти "накинулися" на 1000 грн за вакцинацію і стягують з українців все до копійки: як не втратити свої гроші

Ще в листопаді президент України Володимир Зеленський анонсував одноразову допомогу від держави тим, хто вакцинувався проти коронавірусу (COVID-19). З того моменту вже встигли з'явитися ШАХРАЇ, які, під виглядом готовності до виплати тисячі гривень, крадуть дані банківських карт та інше. Тому зараз потрібно бути неймовірно акуратними, щоб не втратити все.