На звернення відповіли не лише громадяни України, а й за кордоном

У ніч з 13 на 14 січня тисячі українців традиційно відзначали Старий Новий рік. Святкову щедрівку виконали і наші захисники – військові записали відео-звернення із побажаннями миру та здоров'я. Реакція населення видалася просто миттєвою. Слова подяки і побажання якнайшвидшого повернення додому висловили не лише жителі України, а й за кордоном.

Скріншот

Щедрівка з Попасної: ""Град" і снайпер нехай вас минає!"

Відезапис привітання опублікувала у Фейсбуці громадська активістка Ганна Гопко, яка разом із військовими записала звернення на межі м. Попасна Луганської області.

"Віншуємо вам, усі добрі люди – нехай поміч Божа завжди з вами буде! А "Град", "Смерч" і снайпер нехай вас минає!", - із такими словами захисники звернулися до усіх українців.

На привітання одразу відгукнулися сотні українців із побажаннями військовим міцного здоров'я і найшвидшого повернення додому.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Героям Слава! Найшвидшого повернення домів з перемогою та у кріпкому у здоров'ї! Дякуємо!", - пише автор одного з коментарів Леся Антонович.

Коментар - скріншот

Слова подяки з-за кордону: "Героям Слава!"

На відео-звернення військових миттєво відреагували і жителі інших країн – зокрема, США та Сирії.

Нью-Йорк - фото з Фейсбук

"Тричі слава українським воїнам на передовій. Хай Новонароджене Дитя Боже береже і благословить Вас. Тримайте порох сухим, а приціл точним. Високо і гордо несіть Український Стяг. Ви спадкоємці вічних героїв Української Нації. Щасливого полювання. Веселих Свят! Щасливого Нового Року!", - написав українець Ігор Длабоха, що мешкає в Ньй-Йорку.

Ігор Длабоха - фото з Фейсбук

Коментар - скріншот

Легкого 14 січня побажали українцям і прикордонники з гірського патруля.

Коментар - скріншот

У відповідь користувачі привітали хлопців зі святом із побажанням берегти Україну.

Коментар - скріншот

Редакція Знай.ua теж долучається до привітань і бажає всім нашим читачам здоров'я, миру і затишку у прийдешньому 2022 році. Нехай Україну оминуть війни, хвороби і усі негаразди – бажаємо вам щасливого Нового Року.