Часто доводиться викидати нещодавно куплений або й власноруч спечений хліб, адже через якийсь час він черствіє і стає непридатним для споживання.

Однак, існує перевірений спосіб, яким користуватися ще наші бабусі, аби якнайдовше зберегти свіжість хлібобулочних виробів. Завдяики йому ви отримаєте більше шансів, що продукт не зачерствіє і не запліснявіє дуже швидко.

Не дарма в народі є категоричні заборони про хліб, а також існує всім відоме прислів'я "Хліб - усьому голова". Адже до цього продукту слід ставитися з повагою.

Хлібзавод, скріншот: YouTube

Правильне зберігання випічки

Якщо хліб зберігати неправильно, то він швидко черствіє та пліснявіє, і його доводиться викидати, а це якраз неповага до виробу. Крім того, це також і додаткова витрата грошей, адже новий буханець додому купити потрібно.

Популярні новини зараз

Батьки скаржаться на дистанційку: уроки масово відміняють

Зима скує Україну: синоптики попереджають про рекордні морози та сніговий колапс

Перевірять кожного пенсіонера: можуть урізати надбавки до пенсій

Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто

Показати ще

Тут можна скористатися наступною хитрістю, яку застосовують умілі господині. І вона дуже проста: все, що потрібно зробити — це в хлібницю або контейнер, де зазвичай зберігається борошняний виріб, покласти велику сіль.

Її можна також замінити на кубики рафінованого цукру. Вони допоможуть підтримувати оптимальний рівень вологості, необхідний тривалого зберігання хліба.

хліб

Нагадаємо, ціни на свинину в Україні змінилися: які прогнози щодо вартості м'яса дають фахівці

Як повідомляв "Знай.ua", ціни на курятину піднялися до рекордного рівня в Україні та світі: яке м'ясо і за якою ціною купляти найвигідніше

Також "Знай.ua" писав, чи чекати українцям дефіциту молока, сирів та сметани слідом за іншими продуктами: думка фахівця