Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода у вівторок, 10 серпня. В Україні триває атмосферний фронт.

Про це стало відомо завдяки новій публікації жінки в соціальній мережі Facebook, де вона регулярно радує шанувальників новими прогнозами.

За її словами, єдиний день, коли може піти дощ на цьому тижні - саме вівторок. Короткочасні грозові дощі 10 серпня можливі через діяльність фронту, а також так званої Лінії сходження, уздовж якої сходяться вітри різного напрямку.

Тільки Північно-західна частина України втримається від опадів. Температура повітря істотно не зміниться. Протягом дня найсвіжіше буде на заході - +23+27 градусів тепла. На півдні та сході буде від 28 до 33 градусів тепла.

На решті території очікується + 26 + 30 градусів тепла.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

У Києві ж, у вівторок, 10 серпня місцями буде короткочасний дощ з грозою. Денна температура повітря буде + 28 + 30 градусів. Тиждень опиниться в полі підвищеного атмосферного тиску, тому, серйозних опадів очікувати точно не варто.

У найближчі вихідні, 14 серпня, на свято Маковія, а також 15 серпня буде відмінна погода, за словами Наталії Діденко - Сонце, білі хмари, комфортне повітря, і температура в середньому від 24 до 30 градусів тепла.

Погода в Україні 10 серпня, фото: Facebook

"Хоча і сьогодні понеділок-кажуть, важкий день-тому будемо вирівнювати баласт, гармонізувати настрій і робочий душевний стан планами і мріями на найближчий уїк-енд. Тому, нагадую, літніх вихідних залишилося раз-два-три. Буквально))" - підсумувала пост синоптик.

Погода в Україні 10 серпня, фото: Facebook

Нагадаємо, що у Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм "Ельза"

Також портал Знай.uа писав, що Венеція, Мальдіви та ліси Амазонки постраждали від глобального потепління: топ-10 місць, які скоро зникнуть.

Раніше ми писали про те, що Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра