Стало відомо про те, що в США пара виявила близько 450 тисяч бджіл у себе вдома, після сім'ї довелося витратити величезну кількість грошей на те, щоб вивести їх.

Про це повідомляти CNN.

Американка Сара Уівер разом з чоловіком виявили в будинку, який придбали в Пенсільванії, близько 450 тисяч бджіл. Їм навіть довелося віддати всі свої заощадження на те, щоб їх виловити.

Колишній власник будинку відразу попередив сім'ю про те, що в стінах будинку живуть бджоли, однак, Сара Уівер була настільки задоволена покупкою, що навіть не звернули ніякої уваги на цю новину.

"Я не думала, що це буде такою великою проблемою. Але навесні ми почали їх помічати", - сказала жінка.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Їм довелося викликати фахівців, який сказав, що був у цьому будинку вже близько чотирьох років тому, і минулі господарі вирішили, що витрати на вилов бджіл занадто великі, тому відмовилися від послуг, і почали продавати будинок.

Бджоли, скріншот з відео

Зі стін будинку експерту вдалося вилучити близько 450 тисяч бджіл, які проживали там останні 35 років. Загальна вартість робіт склала 12 тисяч доларів - всі кошти збережені, якими володіла пара. У перекладі на гривні, це 323 тисячі, що чималі гроші.

Всі бджолині колонії були переселені на пасіку, і їм нічого не загрожує. На все це у фахівця Аллана Латтанці пішла приблизно тиждень.

Бджоли, скріншот з відео

А сім'я може нормально проживати в своєму новому будинку, вже без бджіл.

Раніше повідомляли, "Креативно, але не гігієнічно": у київському ресторані відвідувачам дозволили лежати поруч з їжею.

Як повідомляв Знай.uа, харків'янин купив пиво з комахами в популярному супермаркеті: відкрив пляшку, а звідти вивалилося...

Знай.uа писав, наречена померла посеред весільної церемонії, її місце зайняла сестра- "святкували і плакали".