Вже приблизно через місяць почнеться новий опалювальний сезон, і українці вже бояться сум у платіжках, які почнуть приходити вже скоро. Скільки доведеться витратити на те, щоб пережити холодну пору року.

Новий сюжет вийшов у випуску новин факти, на телеканалі ICTV.

Раніше найдешевше було електроопалення, і люди масово починали купувати електрокотли, так як держава навіть знижку надавала. У цьому ж сезоні Електрика стала в два рази дорожче самого газу. Дрова також подорожчали, тому, потрібно знову шукати альтернативу для приватного будинку.

опалення, скріншот з відео

Сім'я Віталія з Київської області, живе в новому будинку вже близько п'яти років. Вже тоді вони вирішили, що будинок буде на електриці. Підключення до газу було дорожче, а ось Електрика саме те. Найхолодніший місяць у році обходився в 2-3 тисячі гривень.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Цього року все закінчилося-Електрика подорожчала, а пільги прибрали. Тепер, як пророкує Віталій, за опалення доведеться віддавати близько 5 тисяч гривень на місяць.

опалення, скріншот з відео

До слова, фахівці кажуть, що найчастіше гроші йдуть на вітер, точніше, тепло на вулицю, так як будинки не зроблені як потрібно. Слабкі місця будинку може визначити електроаудитор, який і розповість про те, як можна утеплити будинок, і скоротити свої витрати приблизно на 50%. Його послуги обійдуться вам у 3 тисячі гривень.

Скрін, відео YouTube платіжки

Денис Шмигаль зазначив, що в рамках підготовки до опалювального сезону було накопичено 16 мільярдів кубометрів газу в підземних сховищах при 1,4 млн тонн вугілля.

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив заяву щодо російської агресії

Як повідомляв портал Знай.ua, трудовий стаж 35 років і пенсія 3000 гривень: у Мінсоцполітики визначили, кому підвищать виплати з 2022 року.

Також Знай.ua писав, кому з українців не світить субсидія: доведеться викласти останню копійку за комуналку.