Українка поскаржилася на постійні побори в дитячому садку. Батьків змушують здавати благодійний внесок, на канцелярію, день народження вихователя та інше.

Про це українка написала у фейсбук-спільноті "Чорний список Одеса".
Так, одеситка поскаржилася на дитячий садок, в який ходить її дитина. Жінка віддала дитину тільки з вересня, але щоб туди потрапити довелося заплатити вже чималу суму.

Дитячий садок, фото: скріншот з відео

Українка вже заплатила дві тисячі гривень, як благодійний внесок, який є обов'язковим. Після цього їй сказали здати 300 гривень на канцелярію, а також 200 гривень на день народження вихователя. При цьому вона зазначила, що це далеко не все, на що в дитячому садку просили здати гроші.

"Вже опускаються руки від постійних поборів. І це навіть не кінець вересня, у нас зйомна квартира, і я просто не розумію де і як далі брати гроші, розумію якщо не здати, то ставлення до дитини буде відповідне", — зазначила жінка.

Скріншот допису у фейсбук

Батьки в коментарях підтримали українку і відзначили, що подібна ситуація спостерігається в багатьох дитячих садках України.

"Це вам ще не сказали, що потрібні шафки, постільна білизна, рушники, посуд, десь дах полагодити і т д. Скрізь так", "Зараз 2000 це гроші, а уявіть, яка це була сума в 2009... теж зажадали, хоч і чекали чергу... І сад звичайний... Потім ще й на ліжка скидалися...", "У нас не так! Обов'язково тільки харчування, Все інше по можливості!",- зазначили користувачі Мережі.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадавши, що відважна дівчина витягла шістьох братиків і сестричок з вогню: ризикнула молодим життям заради найрідніших

Раніше Знай писав, висока температура, слабкість і кашель: у МОЗ назвали симптоми при яких не можна відвідувати садочки і школи

Також Знай повідомляв, що доктор Комаровський назвав топ причин, щоб терміново змінити дитячий сад: куплені довідки і повзарплати няні