Все частіше в супермаркетах стали продавати небезпечну ковбасу, якою можна отруїтися. Експерти вирішили розповісти українцям, яку купувати краще не варто.
Про це розповів директор спілки споживачів України Максим Несміянов.
Він зазначає, що українцям в магазинах представили чималий вибір ковбасних виробів, однак, не всі з них виконані з якісних продуктів. Фахівці рекомендують відмовитися від продукції, на якій не вказано термін придатності, або ж товар на вагу.
Експерт дав кілька порад по тому, яку ковбасу можна купувати, а яку потрібно обходити стороною. Було проведено ряд перевірок, які дали такі результати.
Замість субсидій оформлятимемо кредити: українцям готують нові тарифи
Поспішайте, доки є час: ТЦК почнуть масово штрафувати українців – за що і на скільки
Гребуть усіх, навіть з проблемами зі здоров'ям: ТЦК можуть мобілізувати "тимчасово непридатних" українців
В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів
Для дітей ковбасу купувати зовсім не варто, а для дорослих потрібно підбирати тільки вищі сорти, в яких не менше 100 відсотків м'яса.
Також, необхідно брати тільки той товар, який був упакований на виробництві, а не співробітником магазину в супермаркеті. Так можна дуже легко уникнути прострочених товарів. До слова, Термін придатності потрібно перевіряти кожен раз, як і зовнішній вигляд і запах.
За акції або зниженою ціною купувати цей продукт також не потрібно, так як найімовірніше з товаром щось не так, і його намагаються якомога швидше збути.
"Дивитися на дату, умови зберігання і зовнішній вигляд товару (цвіль і сумнівний запах повинен вас зупинити від покупки). Особлива увага до акцій та уцінки! Там часто кіт у мішку", - розповідає Максим Несмеянов у своєму розслідуванні.
Нагадаємо, що українці впарили рибу з глистами в супермаркеті і вразили Радою
Раніше Знай повідомляв, що малина з цвіллю, тухла риба і "воскресла" прострочка
Також портал Знай писав, що українця ледь не нагодували окрошкою за 20 тисяч