Фахівці назвали список страв, які небажано подавати до столу під час відвідування року Тигра. Про це повідомляє портал "Слово і Діло".

Зовсім скоро настане Новий рік, а значить потрібно вже продумувати святкове меню, щоб потім не бігати по супермаркетах похапцем. Проте астрологи заявили, що частину продуктів небажано подавати на святковий стіл.

По-перше, не радять подавати на стіл яловичину. Легенда свідчить, що тигру не подобаються бики і корови, так як буйвол переміг у сутичці, висміявши.

Другою стравою, яке не варто подавати на думку астрологів, є риба. Річ у тому, що на неї полює амурський тигр. Але винятком можуть стати страви з великої запеченої або обсмаженої риби, а також трохи морепродуктів в салатах.

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Також астрологи відзначають, що вибір шипучих напоїв, таких як шампанське і або газована вода. До них теж негативно ставиться тигр.

Останніми в списку виявилися холодець і холодець. Дане марновірство пояснюється тим, що замерзла вода становить небезпеку для тигра.

Нагадаємо, що синоптики зробили свій прогноз погоди на Новий Рік і Різдво. Чи випаде довгоочікуваний сніг, як в "один вдома".

Раніше ми повідомляли, що снігом засипало Чернігівську, Сумську, Київську та Полтавську області. Водії, які не поміняли шини, дивляться на опади зі сльозами.

Також портал Знай.иа писав, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною.Погода в Україні та світі щороку все більше приголомшує людей-температура повітря продовжує підніматися до катастрофічних меж