В Індії стався важкий випадок, коли мати дівчинки на ім'я Утра знайшла її нерухоме тіло з залитою кров'ю рукою в сімейному будинку.

Її відразу ж доставили в місцеву лікарню, проте 25-річна дівчина вже була мертва. Згодом розтин підтвердив, що смерть сталася в результаті укусу отруйною очковою коброю. Однак на цьому ситуація не закінчилася, так як сімейство подало в правоохоронні органи скаргу і після судових розглядів суддя призначив вирок вбивці - він був визнаний винним і засудженим до довічного ув'язнення. Про це повідомляє видання 7news.

Кобра попросила допомоги у людей, фото: Sefy24

Смерть хоч і була викликана укусом кобри, але вбивцею назвали чоловіка Утри, Сураджа Кумара, з яким вона одружилася в березні 2018 року. 27-річний хлопець був банківським службовцем і не мав стабільності у фінансовому плані. Його батько водій моторикші, а мати-домогосподарка, тому він одружився на Утрі, щоб отримати фінансову вигоду, згідно з вироком. Він прийняв придане в розмірі 500 тисяч рупій, седана Suzuki і 720 грамів золота. Через рік народжується син і батьки Сураджа захотіли більшого, вимагаючи оплатити побутову техніку, меблі, ремонтні роботи, машину і навіть вступні внески для його сестри.

Змія, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Були виконані всі вимоги з умовою абсолютної турботи про дівчинку, але Кумар все одно був не задоволений, тому почав планувати її смерть, захопившись зміями в кінці 2019 року. Після декількох спроб вбити її, підкладаючи їй змій - він зайнявся пошуком кобри. Того самого ранку він дав їй сік із заспокійливим, і коли дівчина заснула - Кумар кинув у неї змію, яка не наважилася вкусити Утру. Після чого, він самостійно схопив рептилію за голову і встромив її ікла в ліву руку дружини.

Розслідування показало, що сліди укусу дуже неприродні через відмінності в ширині між отворами на руці і типовою ширині іклів кобри. Тим більше, укус був зроблений вночі, а цей вид рептилій не діє в ночі. Тому, зібравши безліч доказів винності Кумара, він був засуджений до в'язниці.

Вбивство власної дружини, скріншот: Youtube

Нагадаємо, "Погрожували дітям і дружині": Роман Лещенко розкрив моторошну правду після замаху

Як повідомляв "Знай.ua", пообіцяв врятувати шлюб: знахар-самозванець забрав життя у тужливого від любові чоловіка

Знай.ua писав, хотів страхову виплату, а отримав термін: чоловік відсік собі дві ноги "під потягом" заради мільйонів