У Росії директор підприємства вирішив дати урок своїм працівникам, але впав з даху і загинув. Про це повідомляє телеграм-портал lenta.dna.

Глава будівельного підприємства в Нижньому Новогороді пред'явив претензії своїм співробітникам про те, що вони занадто повільно і мляво збивають лід з даху. У якийсь момент він вирішив дати урок своїм співробітникам, що сталося досить трагічно.

Чоловік поліз на дах зрізати величезні бурульки з бензопилою. Однак впав і величезний шматок льоду розбив йому голову.

Нижегородське телебачення відразу ж вирушило до місця подій і навіть випередило швидку. Тому репортаж про загибель директора бази знімали прямо на тлі його трупа.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Він просто поліз і сам пиляти став ось цією пилкою. Йому говорили Не лізь, а він поліз", - повідомив один з працівників журналістів.

Нагадаємо, українським підліткам виплатять" ковідну тисячу " після вакцинації: Кабмін назвав умови. Володимир Зеленський поставив завдання перед українським урядом

Також портал Знай.uа повідомляв, що хлопчика змусили скупатися в крижаній ополонці при -26: дитина виривалася і плакала, але мама була невблаганною. Подія трапилася в місті Комсомольськ-на-Амурі в Хабаровському краї, за іншою інформацією-в селищі Юність.

Як повідомляв Знай.uа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серцем.