У Польщі була вбита Українка, по дорозі на роботу, про що повiдомила її дочка.

Невідомий чоловік убив її і пограбував, а тіло згодом всю ніч пролежало посеред вулиці, під дощем. Тільки під ранок його знайшли перехожі.

Поліція Польщі, фото: вільне джерело

Жінка (Надія я.) вже довгий час працювала в Польщі, вона забрала туди і дівчину. За словами Українки, її мама ввечері йшла на роботу, бо працювала в нічну зміну.

"Камери зафіксували, як її вдарили важким предметом по голові, а потім обікрали. На вулиці був дощ. Вранці її побачили перехожі. Смороду ж і викликали "швидку" і поліцію... Потім вже подзвонили мені, щоб прийшла на впізнання тіла", - заявила дочка загиблої.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Кордон з Польщею, скріншот: Youtube

Вона також зазначила, що тепер залишилася зовсім одна - батько помер багато років тому. І їй потрібні просто величезні гроші, щоб тіло матері доставили в Україну. З моргу тіло віддадуть вже через кілька днів. За її словами, поки нікого ще не затримали, про підозру не повідомляють.

Загибла Українка, фото: Facebook

Такий випадок-не унікальний, подібне періодично відбувається з українцями за кордоном. В основному, звичайно, в Польщі, Німеччині.

Нагадаємо, вбивцю автора хітів "Чисті ставки" і "Літній дощ" Ігоря Талькова знайшли через 30 років: "Неординарний випадок"

Як повідомляв "Знай.ua", повинен був обезголовити козу: п'яний чоловік перерізав горло людині під час жертвопринесення

Знай.ua писав, тіло 11-річного Максима знайшли через 5 місяців пошуків: викрадачі тримали дитину в підвалі 2 тижні, а потім вбили