Російські пропагандисти готують провокацію з іноземними ЗМІ: проведуть прес-тур окупованими територіями

Стало відомо про те, що російські пропагандисти продовжують створювати фейки, і почали залучати до цього іноземні засоби масової інформації. Про це стало відомо після нової публікації на офіційний акаунті Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. Росіяни в черговий раз пробили дно.

Російські полонені, фото: скріншот з відео

Злата Огнєвіч розповіла, чому об'їхавши півсвіту залишилася жити в Україні: "Наше небо особливе"

Відома українська співачка і героїня романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч розповіла, чому об'їхавши півсвіту вона зрозуміла, що найкраще жити в Україні. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в instagram.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Де і як проводитимуть національний мультипредметний тест: МОН України затвердило наказ

Міністерство освіти і науки затвердило перелік населених пунктів України, у яких буде сформовано попередню мережу тимчасових екзаменаційних центрів для проведення національного мультипредметного тесту.

ЗНО, фото: скріншот з відео

Kalush після перемоги на "Євробаченні" вдруге підкорив серця українок своїми почуттями до дівчини: "Цей закоханий погляд"

Відомий український реп-виконавець і лідер гурту Kalush Олег Псюк, який представляв Україну в конкурсі "Євробачення-2022" і здобув гучну перемогу, є активним користувачем соцмережі Instagram і частенько радує численних шанувальників свіжими постами.

Kalush Orchestra, фото: facebook.com/kalush.official

Заборона на світло у вікні: кого і на скільки можуть оштрафувати

Українців попередили, що за світло у вікні та порушення комендантської години можуть змусити платити штраф і навіть назвали конкретні суми. Введення відповідних штрафів передбачено законопроєктом №7356, зареєстрованим у Верховній Раді.

Штрафи за увімкнене світло, фото: Unsplash

Росіяни планують передати окупований Маріуполь на розтерзання: назвали зустріч "недружньою"

З'явилася інформація про те, що Росія планує віддати окупований Маріуполь на розтерзання кадирівцям. Ось, чому не можна допустити повного захоплення території.

Азовсталь. Маріуполь. Фото: Telegram

Марія Бурмака після евакуації поранених воїнів з Азовсталі вказала на важливу деталь: "Саме тим ми відрізняємось від мордору"

Співачка Марія Бурмака поділилася своїми думками з приводу евакуації поранених українських воїнів із заблокованої Азовсталі, яку безпощадно бомбардували російські нелюди. Про це вона пише у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

Марія Бурмака, фото: facebook.com/maria.burmaka