Глава партії "Голос" Кіра Рудик потрапила у скандал через свій коментар щодо евакуації українських бійців з багатостраждальної "Азовсталі".

Видання "The New York Times" написало про те, що Кіра Рудик бере участь у переговорах щодо "Азовсталі". Сама ж народна депутатка дала коментар журналістам щодо порятунку українських військових з Маріуполя.

На таку заяву відреагував радник глави офісу президента Михайло Подоляк категорично заперечивши, що глава партії "Голос" Кіра Рудик бере участь в переговорах щодо евакуації з "Азовсталі" і заявивши, що вона "відверто прибрехала, видаючи себе як мінімум за місцевого Бонда, який бере участь у всіх ключових подіях". Він додав, що Рудик просто "хочеться хайпанути".

Кіра Рудик, фото з соцмереж

"Фантастична нічна цитата: "Український перемовник Кіра Рудик розкрила деталі переговорів щодо "Азовсталі". Про це серйозно повідомляє низка ЗМІ з посиланням на… The New York Times. Просто вау... Проста пропозиція до всіх, в тому числі до Рудик – "будь ласка, закінчуйте свої pr-перформанси, тому що це дуже шкодить і переговорним процесам, і загрожує життю наших воїнів", - сказав Подоляк. Михайло Подоляк

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Очевидно, таке уточнення вплинуло на Кіру Рудик і вона особисто вирішила прояснити ситуацію, зізнавшись, що все-таки не бере участі у переговорах.

"Після багатьох запитів ЗМІ повідомляю, що я не беру участь у переговорах щодо евакуації заручників з "Азовсталі". Більш того, в статті Нью-Йорк Таймс про це немає ні слова", - написала вона. Кіра Рудик

Пост Кіри Рудик з соцмереж

Скріншот статті The New York Times

Публікація Михайла Подоляка у Телеграмі

Публікація Михайла Подоляка у Телеграмі

Нагадаємо, росіяни планують передати окупований Маріуполь на розтерзання: назвали зустріч "недружньою"

Також ми писали, вдячний Зеленський записав окреме відео захисникам України за відвойований кордон: "Все буде Україна"

Нагадаємо, Марія Бурмака після евакуації поранених воїнів з Азовсталі вказала на важливу деталь: "Саме тим ми відрізняємось від мордору"