Володимир путін щосили розповідає росіянам про мінуси загниваючого Заходу, про те, як "колективний Захід" хоче зруйнувати росію.

Після того, як багато зарубіжних брендів і фірм пішли з російського ринку проплачені блогери стали розганяти те, що російські товари нічим не гірше, імпортозаміщення пройде легко.

Поки росіяни "імпортозаместили" тільки макдональдс на "Дядю Ваню" з пирогами і з цим всім навіть і думати забули про доньок свого президента.

володимир путін. Фото: скрін youtube

А тим часом молодша донька Володимира путіна Катерина Тихонова, вже тривалий час проживає в Дрездені (Німеччина) і саме там вона знайшла своє кохання - Зеленського.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на розслідування німецького видання Spiegel.

Зеленський - відомий російський артист, який в 2016 році очолив Баварський Державний балет і проживав з тих пір в Німеччині. Приблизно в той же час Катерина Тихонова, донька путіна, розійшлася зі своїм чоловіком Кирилом Шамаловим і почала дуже часто літати в Мюнхен, де працював Ігор Зеленський. У своїх поїздках вона користувалася в тому числі іншим паспортом, виданим на прізвище Кузнєцова.

Донька Катерини, яка народилася в Німеччині, носить по батькові Ігорівна, про це повідомили джерела росЗМІ, які бачили документи дівчинки.

Катерина Тихонова, скріншот: YouTube

За даними журналістів Тихонова разом із Зеленським, донькою, нянями і охороною прилетіла з Мюнхена до "Внуково" (Москва).

Щодо Зеленського, то про нього відомо багато що. Ігорю 52 роки. Він один з найуспішніших і відомих танцюристів балету з росії. Зеленський був солістом Маріїнського театру, де танцював всі провідні партії, потім — прем'єром трупи New York City Ballet, а також запрошеним солістом Королівського балету Великобританії, Ла Скала, Великого театру та інших світових сцен.

Контракт Зеленського з баварським театром повинен був закінчиться в 2026 році, але в квітні 2022 року він звільнився звідти "за сімейними обставинами".

Хореограф Ігор Зеленський

Судячи з усього, Зеленського звільнили через відмову публічно засудити росію за військову агресію проти України. Про це пранкерам Вовану і Лексусу розповів керуючий директор Баварської державної опери Серж Дорні, думаючи, що розмовляє з Міністром культури України: "Ми з ним [Зеленським] говорили кілька разів, і я змусив його прийти до висновку, що він повинен покинути оперу. Він прийняв таке рішення не самостійно. У нас з ним відбулася розмова, і я підвів його до такого висновку"—- пояснив керівник опери.

Нагадаємо, що колишній британський шпигун розповів про загадкову хвороби Володимира путіна.

Раніше ми повідомляли, що Володимир путін почав особисто контролювати пересування військ на Донбасі.