Українські військові хірурги провели операцію, яка не має аналогів у світі — воїни вже ходять по палаті.

У мобільному шпиталі в одному з прифронтових міст вдалося врятувати 2-х бійців, завдяки сучасному обладнанню, була проведена лапароскопічна операція. Хірурги видалили нирки при вогнепальному пораненні з руйнацією органу. У шпиталі зробили вже дві подібні операції. Врятовано життя наших воїнів, сміливих захисників України.

Хірурги. Фото: YouTube

"Укрзалізниця" закликала росіян забрати 270 тіл окупантів з рефрижераторів, щодня на зберігання витрачається дефіцитне пальне.

Представник "Укрзалізниці" розповів, що росіяни кидають своїх на полях бою, для того, щоб ці тіла зберігати Україна щодня спалює понад 100 літрів солярки на вагон, — щоб підтримувати в рефрижераторах температуру. Якщо росіянам тіла їхніх солдатів не потрібні, ми ж не можемо їх просто взяти і викинути.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Вагон-рефрижератор, фото: скріншот з відео

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча з особливою місією поїхала в Канни, щоб "кричати" особливо голосно про війну в Україні.

Катя Осадча вважає, що Франція серед тих країн де про війну в Україні потрібно кричати особливо голосно, адже споконвічна любов французів до російської культури зараз проявляється в наданні слова російській пропаганді. На її думку, зараз важливе кожне слово, розмова з медійниками, діячами культури та просто в побуті.

Катя Осадча, скрін з instagram

Якщо ваших близьких або рідних перемістили на окуповані території або депортували, слід зберігати тверезу голову та здійснити певні кроки, щоб допомогти.

Перш за все слід впоратися з власними емоціями, та не піддаватись паніці. Пам'ятайте, що держава у взаємодії з міжнародними організаціями та партнерами вживають усіх необхідних заходів задля фіксації таких випадків, обліку депортованих осіб, а також докладають зусиль з метою повернення громадян України додому. Також слід звернутися із заявою та надати всі доументи та інформацію.

Депортація українців. Фото: Facebook

Завдяки воїнам ССО України окупантів, які обстрілювали Сєвєродонецьк, знищили: "хорошого росіянина" присипало сміттям.

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як працюють професіонали — противник, який ховався між будинками навічно лишиться в українській землі. Завдяки діям воїнів ССО України знищено російських окупантів, які намагалися вести вогонь зі 120-мм міномету під Сєвєродонецьком.

Сили ССО ЗСУ. Фото: Telegram